Γουαδελούπη αγάπη μου (άκρως υβριστικόν)

Μάρτιος (μέσα στην ευγένεια):

–         «Καλημέρα σας, κύριε τάδε μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Καλημέρα σας, κυρία Λω δυστυχώς ο δ/νων σύμβουλος, απουσιάζει. Δεν μπορούμε να έχουμε υπογεγραμμένες επιταγές μέχρι το Απρίλιο. Έχει πάει στη Ζιμπάμπουε να κυνηγήσει κοάλα»

–         «Καλώς κύριε τάδε μου, θα καλέσω ξανά τον Απρίλιο»

Απρίλιος (ακόμα ευγενική)

–         «Καλημέρα σας, κύριε τάδε μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Α Καλημέρα σας κυρία Λω μου, πώς είστε, τι κάνουν τα παιδιά, πώς την έχετε (την υγεία σας); Χαίρομαι για την ερώτηση που μου κάνετε αλλά επειδή έχω ένα μικρό πρόβλημα με το ίντερνετ μου & δεν μπορώ να γκουκλάρω να βρω απάντηση, μήπως μπορείτε να καλέσετε τον Μάιο;»

–         «Καλώς κύριε τάδε μου, θα καλέσω ξανά τον Μάιο»

Μάιος (ακόμα ευγενική αν και το χάνω σιγά σιγά)

–         «Καλημέρα σας, κύριε τάδε μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Καλημέρα σας, κυρία Λω δυστυχώς ο δ/νων σύμβουλος καθώς κυνηγούσε κοάλα στην Ζιμπάμπουε, έπαθε πυρετό από μια μύγα τσατσούα που τον τσίμπησε και θα λείπει όλο τον μήνα στην Ανταρκτική όπου του συνέστησαν να καταλύσει για να πέσει ο υψηλός πυρετός. Παρακαλώ για την κατανόησή σας»

–         «Καλά κύριε τάδε μου, αλλά την πρώτη του μηνός Ιουνίου θα καλέσω ξανά και παρακαλώ να διευθετηθεί το θέμα πάραυτα. Έχουν περάσει πέντε μήνες…»

–         «Βεβαίως, κυρία Λω μου. Μείνετε (αν)ήσυχη»

1η Ιουνίου (εκνευρισμένη αλλά κρατιέμαι)

–         «Καλημέρα σας, κύριε παπαρίδη μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Κυρία Λω, μόλις θα σας έπαιρνα [μπαααααααα, έχουμε και τέτοιες βλέψεις κύριε μαλακίδη;] τηλέφωνο… Δυστυχώς δεν έχουμε εισπράξει ακόμα από τους δικούς μας πελάτες και θα σας καθυστερήσουμε λίγο ακόμα. Λίγη υπομονή. Μόλις εισπράξουμε, θα σας πληρώσουμε»

–         «Και πότε προβλέπεται να γίνει αυτό κυρίε αρχιδάκη μας;»

–         «Σε μία εβδομάδα το πολύ κυρία Λω μου. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να μαζευτούν πεντακόσια ολόκληρα ευρώ σε μια εταιρεία που κάνει τζίρο μόνο δέκα εκατομμύρια ευρώ.»

–         «Καταλαβαίνω κυρίε παπαρογλύφτη μου. Θα σας ξανακαλέσω σε μια εβδομάδα»

Σε μια εβδομάδα (τα έχω πάρει στο κρανίο)

–         «Καλημέρα σας, κύριε γλυφταρχίδη μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Κυρία Λω, μόλις θα σας έπαιρνα τηλέφωνο πάλι! Τι σύνδεση είναι αυτή που έχουμε εμείς οι δύο!!!!»

–         «Θα προτιμούσα εμείς οι δυο αντί να ανταλλάσουμε φιλοφρονήσεις, να ανταλλάσαμε αποδείξεις είσπραξης και πληρωμής κύριε μαλακοπέρδη μας.»

–         «Δυστυχώς δεν έχουμε εισπράξει ακόμα από τους δικούς μας πελάτες και θα σας καθυστερήσουμε λίγο ακόμα. Λίγη υπομονή. Μόλις εισπράξουμε, θα σας πληρώσουμε»

–         «Και πότε προβλέπετε κύριε γαμιολοκαργιόλη μας;»

–         «Σε μία εβδομάδα το πολύ κυρία Λω μου. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να μαζευτούν πεντακόσια ολόκληρα ευρώ σε μια εταιρεία που κάνει τζίρο μόνο δέκα εκατομμύρια ευρώ.»

–         «Αν και δεν καταλαβαίνω κύριε παπάρα μας τι να κάνω, θα σας ξανακαλέσω σε μια εβδομάδα»

Σε άλλη μια εβδομάδα (οι αφροί τρέχουν από στόμα μου και έχω απλώσει πετσέτα στο γραφείο για να μην κάνω λούτσα το πληκτρολόγιο και πάθω και τίποτα η γυναίκα)

–         «Καλημέρα σας, κύριε γαμημένε μου, σας καλώ για εκείνο το μικρό υπόλοιπο των πεντακοσίων ευρώ, που εκκρεμεί από τον Ιανουάριο»

–         «Κυρία Λω, δυστυχώς δεν έχουμε εισπράξει ακόμα από τους δικούς μας πελάτες και θα σας καθυστερήσουμε λίγο ακόμα. Λίγη υπομονή. Μόλις εισπράξουμε, θα σας πληρώσουμε»

–         «Μάλιστα, πάλι τα ίδια… Δηλαδή κύριε μαλακοπίτουρα μας, μου λέτε εδώ και πέντε και πλέον μήνες ότι όταν θα εισπράξετε θα με πληρώσετε. Βέβαια η συμφωνία ήταν άλλη, αλλά ποιος γαμεί σε καιρό κρίσης τις συμφωνίες, τον λόγο τιμής και τα φουστανοπαντέλονα που φοράμε…  Όταν μου λέτε κάθε φορά που παίρνω τηλέφωνο όλες αυτές τις απίστευτες παπαριές μου έρχεται στο μυαλό η ακόλουθη σκηνή. Επιτρέψτε μου κύριε μαλακοκάβλη μας:

Μπαίνω λοιπόν σε ένα μαγαζί με ρούχα. Παίρνω μια τουαλέτα, πάω στο δοκιμαστήριο, τη φοράω, βάζω τα ρούχα μου στην τσάντα μου και βγαίνω έξω. Η πωλήτρια στο ταμείο με σταματάει και μου λέει: «Συγνώμη κυρία μου, πού πάτε; Δεν θα πληρώσετε;» «Αααααααααα κοπέλα μου, δεν είναι έτσι.. Κάτσε να σου πω, πώς είναι τα πράγματα. Πήρα λοιπόν το ρούχο από το μαγαζί σου για να σηκωθεί ο κώλος, να δείξουν τα βυζά και να φτιάξω τη σιλουέτα, ε; Εσύ μου το υποσχέθηκες ότι όλα αυτά θα συμβούν μόλις το φορέσω.. αλλά εγώ πρέπει να το διαπιστώσω.. Θα πάω λοιπόν στο κλαμπ φορώντας το ρούχο που μου πούλησες, θα κουνηθώ, θα επιδειχτώ μπας και σταυρώσω κάνα γκόμενο. Αν, λέγω αν βρω γκόμενο… και αν, λέγω αν είναι καλός, σωστός και άξιος… αν, λέγω αν περάσει καιρός και διαπιστώσω ότι δεν είναι μαλάκας… ΤΟΤΕ και μόνο ΤΟΤΕ θα έρθω να σε πληρώσω… Αλλιώς θα περιμένεις μέχρι να βρω τον σωστό γκόμενο φορώντας το φόρεμα που αγόρασα από σένα..» Η πωλήτρια μένει μαλάκας και μην έχοντας τι να απαντήσει με αφήνει να φύγω.

Αυτό κάνετε κύριε μαλακοκάβλη μας τόσο καιρό με το ρημαδοπρόγραμμα που αγοράσατε από μένα και που αν, λέγω αν ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και οι καρτέλλες πελατών που βλέπετε σε αυτό, λειτουργήσουν μαγικά και αρχίσουν να μαζεύουν μόνες τους τα υπόλοιπά σας από την αγορά, ΤΟΤΕ και μόνο ΤΟΤΕ θα μου το εξοφλήσετε…

Δε γαμιέστε κύριε μαλακοκάβλη μας λέω γω, γιατί ό,τι εμπορικό κέρδος είχα, το ανάλωσα στα μυριάδες τηλέφωνα που σας πήρα;»

Τέλος συνδιάλεξης

Αφροί

Σπασμοί

Οθόνη καταστραμμένη από το χτύπημα

Ένα τζάμι σπασμένο από την εκσφενδόνιση του μάους

Πληρωμή ψυχίατρου για την γραμματέα μου που έπαθε σοκ και κατατρόμαξε από τις κραυγές μου

Πληρωμή ΟΡΛ γιατί έκλεισε ο λαιμός μου

Ασταδιάλα, δε συμφέρει… Την κλείνω τη ρημάδα την εταιρεία…

Πάω να κυνηγήσω κοάλα στη Γουαδελούπη.

Advertisements

9 thoughts on “Γουαδελούπη αγάπη μου (άκρως υβριστικόν)

 1. οταν σου λεω εγω ελα να παμε να πεταλωνουμε τζιτζικια στιν Σιβηρια,εσυ μου λες οχι…
  Αγαπημενη μου μανδαμ,για αλλη μια φορα ανακαλυψες οτι δεν μπορεις να βρεις γωνια να κατουρησεις,στον [φαυλο] κυκλο των -γαμω το φιλοτιμο σας και κριμα τα παντελονια που ξεφτιλιζετε-μαλαπερδων…
  αν ο τζιρος που κανανε,δεν ηταν των 10.000.000 ευρω,αλλα των 1000 τον μηνα,πιστεψε με,θα ειχες 99% πιθανοτητες να τα δεις τα δεδουλευμενα σου,καθως ο φτωχος,εχει και φιλοτιμο,εκτος απο κωλοσφυξουρα και απελπισια…
  αλλα τι να πεις…
  ειμαι και γω πολυ φορτω τωρα,και δεν λεει καθολου να σχολιαω…
  ψυχιατρος δεν παιζει,καθως ουτε η αμοιβη του υφισταται,ουτε και μου φταει τιποτα να τραβαει τα μαλλια που πιθανον δεν θα εχει..ειμαι και πονοψυχη,γαμω την αγανακτηση μου μεσα…
  αν δεν μου πεσει βαρυ αποψε το κολοκυθι που θα φαω,ισως και γω να ονειρευτω οτι κυνηγαω ταραντουλες στον Βορειο Πολο…
  συμπασχω με το δραμα σου,και συμπαρισταμαι τα μαλλα…η μαλακω…

  • Εγώ είπα όχι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   Πάμε ρε… κι όταν δεν μας πληρώνουν θα τους κοπανάμε στα κεφάλια με μπουκάλια βότκα και θα χορεύουμε αυτόν το ρώσικο χορό, τινάζοντας τα πόδια στον αέρα… Πού ξέρεις; όλο και κάποιο κεφάλι θα βρούμε στην κλωτσιά… 😛

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.

Αρέσει σε %d bloggers: